Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zambila de Craciun Delft Blue, 3 bulbi
18 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Zambila de craciun Delft Blue, 3 bulbi
www.seminte.de

Continutul: 3 bulbi
Marimea bulbului: 17/18
Numele latin: Hyacinthus orientalis
Numele popular: Zambila de craciun, Zambila special preparata
Descrierea:
Zambilele de craciun sunt bulbi special preparati pentru cultura de iarna in casa, infloresc 3 - 4 saptamani mai timpuriu ca zambilele netratate. Sunt foarte usor de crescut. Plantati acesti bulbi in ghivece pline cu pamant sau vase de sticla speciale.

Pentru cultura in apa, plantati acesti bulbi de zambile in pahare de sticla speciale, in care bulbul este tinut exact deasupra nivelului apei. Umpleti vasul cu atata apa cat sa nu atinga partea de jos a bulbului (cam 2 - 3mm) si asezati-l cu o palariora de protectie impotriva lumini, intr-un loc intunecat, racoros (in jur de 10 grade Celsius) pana cand radacinile sunt bine dezvoltate si se observa o crestere in partea superioara a bulbului, la frunze (in jur de 3-4 saptamani). Dupa aceea aduceti vasul cu bulbul de zambila intr-o camera cu temperatura mai crescuta, insorita, pentru a incuraja dezvoltarea foliajului si a florilor. Pentru a prelungi perioada de inflorire, mutati zambila intr-un loc in care sa nu primeasca soare direct atunci cand vedeti ca se apropie momentul in care se deschid florile.

Pentru cultura in ghivece, plantati acesti bulbi in ghivece pline cu pamant usor. Acoperiti bulbul cu pamant asa incat sa ramana varful afara (cam o treime). Asezati ghivecele intr-un loc intunecat, racoros (in jur de 10 grade Celsius) si se uda din cand in cand. Aduceti ghiveciul intr-o camera cu temperatura mai crescuta cand partea superioara a bulbului a crescut cam 10 cm.

Culoarea: albastru

Inaltimea: 20 cm

Ambalaj pentru cultivator Kiepenkerl Germania

Depozitare: loc uscat si bine aerisit.
Din Gura in Gura